follow us at LinkedIn
follow us at Twitter
follow us at Facebook
RSS

Home

Een goede website voor weinig geld

Gebra heeft een nieuw product: een goede website voor een vast, laag bedrag per maand!


Voor wie?
Voor de ondernemer die nog geen website heeft, maar zeker ook voor de ondernemer die wel een website heeft, maar daar niet tevreden over is. Veel ondernemers in het MKB hebben al wel een website, maar kunnen daarop niet eenvoudig zelf een wijziging doorvoeren en moeten daar iemand voor inhuren. Het resultaat: een statische niet-actuele website. De website die eens zo goedkoop leek, blijkt stiekem toch duurder uit te vallen.
Herkent u zichzelf in één van deze twee scenario’s?  Lees dan snel verder.

Wat biedt Gebra?
Voor € 25,95 per maand hebt u uw eigen website, inclusief hosting. Uw website bevat een content management systeem, wat wil zeggen dat u zelf eenvoudig (tekstuele) aanpassingen kunt doorvoeren. U hebt hier niemand anders voor nodig, en dus ook geen dure uurtarieven!
De website krijgt een eigen domeinnaam en bevat een onbeperkt aantal pagina’s , een bannermodule, vriendelijke url’s, een mailingmodule, een twittermodule, 10 fotoalbums, een gastenboek, een nieuwsrubriek, een online enquête, een e-mailformulier, een zoekfunctie, 5 e-mailadressen en een mogelijkheid tot integratie met Google analytics.
Wilt u ook graag een webwinkel er bij? Ook dat kan, u betaalt dan in totaal (website + winkel) € 46,95 per maand. U kunt een onbeperkt aantal producten plaatsen.


Wat is de toegevoegde waarde van Gebra?

Gebra heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de verschillende aanbieders op de markt en heeft daarnaast met een paar ondernemers uit de branche een uitgebreide pilot gedraaid. De ondernemers die meededen aan de pilot zijn enthousiast, en de eerste resultaten mogen er zijn!
Daarnaast biedt Gebra met regelmaat heel praktische trainingen. Een dagdeel zit u met maximaal vijf ondernemers bij elkaar en wordt u getraind op dat onderwerp waarover u net even iets meer wilt weten. U wisselt ervaringen uit met collega-ondernemers. Uw website blijft up-to-date, maar ook uw eigen kennis!
Gebra biedt desgewenst aan om de start van uw eigen website gezamenlijk aan te pakken, zodat u zeker weet dat u aan het einde van de dag uw site online heeft! Op deze manier gebruikt u uw tijd zo efficiënt mogelijk!
Indien u hier meer informatie over wenst te ontvangen dan kunt u via 'contact' meer informatie opvragen.

 

Voorbeelden

David Mulder Cook 'n Style